Prianto Benelux

Uw oog op het nieuws - Speciale WTF Editie

What's The Future - Move Forward

Donderdag 27 juni 2019

14.00 tot 21.00 uur

Hoek van Holland

Stilstand=achteruitgang?

Is stilstand achteruitgang?! 

....of is er zonder stilstaan geen vooruitgang mogelijk? Voor beide is wat te zeggen, ook afhankelijk van de context waarin je deze vraag stelt. Één ding is zeker, in onze wereld van technologie wordt niet vaak stilgestaan bij wat we hebben en is alles altijd in ontwikkeling. En ondanks onze reputatie als innovator op productgebied (altijd vooruitkijken) zien wij onszelf graag als vertrouwde partner die stilstaat bij onze samenwerking. Dit kun je bijvoorbeeld ook terugzien in het productportfolio van Prianto; bestaande bewezen producten en nieuwe innovaties, maar aan de andere kant conventionele en vertrouwde partnerships. Dit komt ook terug in onze doelstelling om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren aan het IT-kanaal.

Achteruitgaan is geen optie!

Voor het Move Forward event kun je – na het maken van twee 1-op-1 afspraken – je inschrijven voor een fun activiteit waarbij snelheid en durf centraal staan en waarbij achteruitgaan zeker geen optie is. Je kunt kiezen tussen Blokarten of Powerkiten, beide onder professionele begeleiding. Heb je dus even geen speeddate, dan plan dan jouw voorkeursactiveit in. Een uitstekende gelegenheid om even je hoofd leeg te maken en je samen met anderen vooruit te bewegen. Spreekt dit je niet aan? Geen probleem, we hebben gedurende de middag ook andere (rustigere) activiteiten (denk aan beachgolf bijvoorbeeld) en aan het einde van de middag hebben we ook een ontspannen borrel ingepland! Je hoeft je ook tussen de speeddates door zeker niet te vervelen...

Sta stil bij onze samenwerking!

Tijdens het Move Forward evenement is er uiteraard ook tijd om stil te staan bij onze samenwerking en deze te vieren en te verdiepen. Na de speeddates, de fun activiteit en de borrel kunnen we met z’n allen ongestoord en informeel netwerken tijdens de Tropical Beach BBQ. Onder het genot van lekker eten en een drankje kun je de gesprekken van de speeddates voortzetten, nieuwe contacten maken met fabrikanten en sponsors en heb je de gelegenheid om (con)collega’s en Prianteers (nog) beter leren kennen. Kortom, een gezellige en informele afsluiting van een - daar gaan wij van uit - geslaagde zakelijke middag!.

Prianto, fabrikanten & sponsors

One-to-one business meetings die aansluit op jouw behoeften staan centraal. Ben je nieuwsgierig naar een nieuw product? Zoek je een specifieke oplossing? Heb je vragen over de bestaande samenwerking? Wil je wel eens een elevator pitch horen? Ben je benieuwd hoe je een product bij jouw klanten inzet? Heb je een conflict of uitdaging? Is er een project dat je wilt bespreken? Of wil je gewoon eens één-op-één praten? Dat kan allemaal tijdens het Move Forward evenement. Geen onderwerp is te gek, zolang je de basis kunt bespreken in 15 minuten. 

Bevestigde Sponsors!

Een écht betaalbaar all-in-one next-generation datacenter platform.

Één tool -dé eenvoudige, efficiënte applicatie levenscyclus oplossing.

Snelle en efficiënte endpoint beveiliging: fysiek, virtueel én cloud.

Transparante en effectieve Windows desktop transformatie en beheer.

Geavanceerde, betrouwbare en schaalbare Disk Imaging technologie.

Simpele, dynamische en geïntegreerde context awareness.

MORE TO COME....

Wij gaan uiteraard door met de sponsorwerving en verwachten zeer binnenkort nog een aantal zeer interessante (en nieuwe) sponsors binnen te halen. 


Ook lanceren we binnen nu en een week de speciale evenementen web-applicatie - uiteraard ontwikkelt in één van onze eigen producten - WEM....


Op de hoogte blijven? Volg ons speciale PriantoWTF Twitter account!

Kijk (voor)uit naar evenementen!

30 Mei 2019 

Het HiveIO Team bespreekt Windows 7 naar Windows 10 migraties; best practices, beveiliging, beheer en de voordelen van VDI hierin.

11 juni 2019 

Microsoft biedt binnenkort geen support meer op Windows 7 en migreren naar Windows 10 is niet eenvoudig. Door middel van onze ProfileUnity oplossing bieden wij de juiste ondersteuning om dit project tot een succes te brengen.

27 Juni 2019 te Hoek van Holland

Jaarlijks partner evenement met 1-op-1 meetings, fun-activiteiten en volop netwerkgelegenheid. Move Forward naar (nog) betere partnerships!